Neck pain and smiles


Snygg va? Han ar ganska duktig karln min

Mandag idag igen. Tur den snart ar over aven om alla dagar ar detsamma har borta. Jag vill verkligen ha ett jobb!! Men snart kanske jag far det. Verkar ju som jag klarade det dar matte testet sa jag finns ju pa deras radar iaf :)

Var ute och rojde i fredags och det ar alltid lika kul att sta pa ratt sida av baren i baren! 
Hangde med G och DJn hela kvallen och det var en billig kvall for lilla Martina. Jag och DJn hade grymt roligt ihop aven om jag inte riktigt fattade vad han snackade om nar han borjade saga att Finland ar platt. Finland ar val inte platt? 
Eller ar det? Hoppas inte for annars kommer jag se ganska dum ut.

Jobbade sedan i lordags och den kvallen var typ annu roligare. Det ar ganska lustigt men jag antar att det beror pa vilka som ar dar. G och DJ var dar samt en massa andra personer som jag kommit att tycka mycket om :)
Helgen blir inte battre an sa. 
Gav en tjej en ny jager eftersom hon spillde ut sin och det var lange sedan jag sag en person bli sa chockad och glad pa samma gang. Kanns bra att vara snall ibland.

Tappade aven ett glas pa golvet nar jag holl pa att plocka bort fran borden lite och fy vad J och vad-han-nu-heter-den-dar-roliga-killen skrattade at mig. Det var bara att skamset torka upp. Men jag kunde inte lata bli att dra pa mungiporna sjalv! Haha ett gott skratt forlanger livet och efter den har helgen sa har jag nog fatt ihop ett helt extra ar :)

Ska nog ga och sova nu sa jag inte kliver upp vid tre igen. Men lordagen tog p mina krafter spec eftersom jag inte somnade foren sju pa morgonen. Det blir lite fel i hela tidsuppfattnings konkarongen.

Over and out my friends

Kommentarer
Postat av: mamma

Ännu mera fina bilder faramför allt på dej

Den duktiga fotografen kanske vi kan ha nytt av

Kram längtar efter dej

2010-01-27 @ 17:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0