Lets try again shall we.

Eftersom jag mitt klantarsel inte sparade det senaste jag skrev sa far det bli en forkartning av hela historien.
Fa se nu var ska jag borja.

Ja just det, luftfarden. Berattade ju att jag skulle rida pa Bayboy och det gar vekligen hur bra som helst. Jag skiner av lycka nar jag hoppar av honom men sag den lycka som varar for evigt. Trodde att jag skulle slippa rida honom dagen efter men icket. Klumpen i magen kommer tillbaka nar chefen sager "put the tack on the big bay gelding."
Sagt och gjort och upp hoppar jag. Idag ska jag fa rida helt sjalv och vi travar runt i ridhuset sa fint. Kanner mig helt overlycklig och precis som jag tycker det racker for idag eftersom han gar toppen bra sa ska har galopperas!
Ar han galen? Men galopp blir det och allt gar super bra. Vi galopperar runt runt och efter ett tag byter vi varv. jag borjar nu slappna av och nar han en gang forsoker sakta av sa vagar jag trycka pa honom ordentligt. Dumt gjort, mycket dumt gjort. Hasten blir forbannad och borjar bocka som en idiot. Men jag tror anda jag ska klara av det anda tills jag ser marken komma narmare och narmare och jag kanner att jag lattar fran hasten.
Typiskt..
Men men inga brutna ben sa man far val vara glad for det. Men det ar just min tur. Eller tur och tur. Andra pratar om otur i sanna lagen men jag har insett att jag har ingen tur overhuvudtaget. Jag ar helt turlos.

Men annars gar all annan ridning super bra. Lilla hingsten (som ska bli valack pa onsdag) gar super bra och lyckan var komplett nar jag fick rida Gandalf ute pa faltet! Flinet i mitt ansikte var inte nadigt och chefen kunde inte lata bli att dra pa smilbanden nar jag vild skrattandes dundrade forbi honom!

Torsdagen tillbringades i Cavan dar vi hoppades att vi skulle fa salt den lilla bruna karusellen men icket. Brist pa folk och sent pa dagen gjorde att det blev ingen affar sa hon fick sa gott aka med hem. Fick aven med oss en till hast hem och den ar jatte fin aven om det ar en fux marr..

Tavling pa lordagen och Ernie och Lenny gar verkligen super bra. De borjar bli redo for kvalet nu. Men den graa bitchen ar tveksam om hon ens far folja med till kvalet. Hastkraken gar ju inte att rida och forbannad blir hon nar chefen blir forbannad sa hon stod en massa pa bakbenen den dagen.

Utgang blev det igar (pa the bank) men nu borjar vi trottna pa det stallet men vi hittade ett nytt stalle igar som det ar 20 pa sa vi ska nog dit om tva helger. Roligt roligt.

Nasta vecka kommer mamma och pappa och det ska verkligen bli jatte roligt! Jag och Amanda langtar verkligen efter riktig mat nu!

Sa nu ska jag verkligen se till att fa dte har sparat for annars vet jag inte vad jag gor.

Over and out

Ny vecka IGEN!

Var tar tiden vagen egentligen? Nu har snart hela mandagen gatt och da kommer det bara rassla till sa ar det helg igen.
Eller igen och igen det blev ju ingen helg i helgen.

Men utgang blev det iallafall. Tank sa tokigt det kan bli. The bank blev det saklart och roligt var det!
Traffade mycket trevligt folk, spec en kvart innan de stanger. Amanda har traffat kopian till en kille som ar med i Hollyoaks. Jag skojar inte jag trodde det var han nar jag forst sag honom. Sedan kommer hans kompis dit och vi snackar lite Hollyoaks och sjalvklart maste ju alla vara ngn karaktar darifran. Det bestams att jag ska vara Jackie. Besvikelsen ar stor eftersom hon inte ar det minsta snygg eller rolig eller ngt. Sa jag far lov att fraga vara ny vunna vanner vad jag ska vara hon for och svaret jag far sprider ett leende pa mina lappar "ja men det ar for att hon ar sa smal!" Gladje pa The Bank.

Tavling blev det sedan pa mandag och nar Amanda vacker mig klockan sju (har nu sovit tre timmar) da ar man inte pigg. Men upp tar mig sig och ivag aker vi. Otur med vadret har vi ocksa sa svinkallt ar det hela dagen. Men tack och lov inget regn for da hade jag brytit ihop!
Men hastarna gar riktigt bra och det verkar som de kan bli redo for kvalet om ca 3 veckor! Roligt roligt.

Har fatt mig ett gott skratt idag, jag stod nere i ridhuset sjalv med Bayboy och skrattade i minst tio minuter.
Den hasten har de mesta lustiga sakerna for sig. Kan inte forklara vad han gjorde det maste man ha sett med egna ogon men jag skrattade tills jag grat.
Ridning blir det pa Bayboy imorgon sa onska mig lycka till och om jag inte skriver emr sa ar det for att jag inte overlevde.

Over and out


Ireland

Irland Irland Irland..
Jag gillar detta land mer och mer..

Det verkar som om det blir en sju dagars arbetsvecka for mig denna veckan eftersom vi kanske ska pa tavling pa sondag. Men det gor inte sa mycket eftersom vi ska till det dar helt underbara stallet vid vattnet igen.
Hoppas pa fortsatt fint vader for da kommer det bli en underbar dag.
Fragan ar bara vad man ska gora pa lordagen eftersom det troligtvis inte blir ngn utgang pa lordagen da. Men det har jag ju sagt forut sa jag ska nog inte saga for mycket.

Hovslagaren var har idag och det ar ju alltid lika underhallande. Det innebar minst en timme fyllt med skratt. Han maste verkligen tycka jag ar knapp i bollen men vet ni vad? Jag tycker samma sak om han!
Underhallande ar det iaf pa sitt eget lilla srkruvade vis..

Nej det blir inte mycket roligare nu. Jag fick bara lite langtrakigt dar i mobilen.

Over and out


Our first wee baby!

Ruby folade i natt sa nu star varldens for tillfallet sotaste skapelse bakom mobilen. Vi forsokte oss pa att namnge den men det ar inte det lattaste det. Sot ar den som tusan iallafall och jag hade utan problem kunnat sta dar i solen hela dagen och bara titta pa den.

Solen ja, det visar sig att den finns pa Irland med och det med rage! Super fint vader har vi haft i over en vecka nu och det gor livet sa grymt mycket lattare. Det skonaste ar nar jag och Amanda tar vara sma (eller ganska stora egentligen) promenader och bara snackar skit. Mycket piggare har man blivit efter det och aven annu mer valtranad. Haha.

Helgerna forgylls pa the Bank och roligare utestalle far man verkligen leta efter. Jag har traffat mer folk har pa en manad an vad jag gjort hemma pa 19 ar.

Jag har borjat rida pa den lilla gra hingsten (den som blev galen en dag och sparkade Paul i huvudet) och det gar kanonbra. Peppar peppar..

Skinny har nu fatt folja med pa sin forsta tavling och hon skotte sig kanon aven om hennes ridkapacitet fortfarande ar lite si och sa men det kommer det kommer..

Vykort ar pa vag men det ar sa besvarligt alltihopa eftersom man har adresser pa ett stalle, pennan pa ett annat, frimarken pa ett tredje och var finns det ngn himla postlada?

Nya hastar har det kommit, bade bekanta och obekanta. Den bekanta hade jag hoppats inte skulle komma tillbaka men tack och lov ska den saljas sa vi behover inte rida in den som planen forst var.
Sedan har det kommit ngn ny gra valack och den tog vi ut for forsta gangen idag. Det var ju ett projekt ocksa, antingen sa sprang den som en galning varje gang jag smackade pa den bakifran (vilket man behovde gora for annars gick den inte framat) och holl pa att springa over Amanda, eller sa stannade den och vagrade ga framat. Puh men in i ridhuset kom vi ch pa med sadeln fick vi och full rodeo blev det. Ganska underhallande faktiskt.

Det dar med att komma hem var ju en fraga i sig. Vi far se nar det blir och om det blir, jag trivs som fisken i vattnet!

Over and out.


Forever gone

De fyra galningarna har akt hem! Vi lastade precis pa dem i lorryn (utan problem ska tillaggas) sa nu kommer vi aldrig mer att fa se de fyra raringarna igen.
Kanns redan tomt aven om mockningen imorgon med sex hastar mindre kommer bli gudomlig!

Annars flyter livet pa. Niklas ar har och halsar pa och det ar roligt!
Roligast var att fa en massa svenskt godis. Man saknar som det nar man sitter har med sin choklad.

Horde att pappa varit galen igen och kopt en ny bil. Varfor ar man inte forvanad?

Utgang blev det i helgen igen aven fast jag sagt att vi inte skulle ga ut och det var grymt roligt!
Traffade nya och gamla bekanta och det ar grymt kul att nu alla som jobbar dar kanner igen oss! Vilka fordelar det innebar, spec nar man tranger sig for i kon utan att bli stoppad!

Det ar val vad som hander. Ridning av Princess gar underbart bra, det ar sjukt roligt att rida da. (Spec eftersom jag inte ar livradd for henne som jag ar for vissa andra sma opalitliga pallar.)

Over and out

Thats that

Hade tankt skriva en del saker om allt mojligt men eftersom ingen ens verkar besvara sig med att kommentera vad jag skriver sa kanns det ganska meningslost.

Forra lordagen var den roligaste och mest underhallande dagen pa lange.
Onskar jag kunde saga samma sak om idag. En av hastarna blev sjuk sa efter ett besok av veterinaren utan forbattring sa blir det att aka av till djursjukhuset. Men gissa vem som blir lamnad kvar helt sjalv utan ngnting att gor? Jo jag saklart. Far inte ens en hast att longera. De skulle ju bara vara borta i 40 min, my ass!
Dessa 40 min forvandlades snabbt till 2h och 40 min. Sa under den tiden sa mockade jag och mockade jag och sen mockade jag lite till. Tvattade lite emellanat och klappade pa katten. Men annars sa mockade jag.
Kul dag kul..

Men snart kommer Niklas hit och det ska bli roligt! Var ju som ett tag sedan man sag honom.
Men men det ar allt jag ids skriva just nu.

ja just ja! Gissa var vi ska imorgon?
Vi ska aka hem till den internationella toppryttaren Dermott Lennon imorgon!
Vi ska dit med nagra hastar och hoppa pa hans helt nybyggda utomhusridbana! Inser ni vad coolt det ar?

Over and out

RSS 2.0