Long time no see!

Nu var det lange sedan sen jag bloggade.
Orkar inte ta tag i det just nu. Har fullt upp med jobb, stadning och partys! Haha!

Har ju borjat mitt nya jobb och det ar sa sjukt trakigt! Ar jatte besviken men det ar ju iaf pengar sa man far val vara glad for det lilla :)

Var ute i helgen och partade loss med Linnea! Det var riktigt roligt och jag hoppas vi kommer gora om det snart igen!
Och forhoppningsvis sa finns det mjolk i baren sa vi kan bestalla Belarus! Haha
Var sen ute i sondags ocksa eftersom det var Kyles fodelsedag och det var ocksa roligt aven om jag var grymt trott! Men jag och G flummade pa och fick nagra riktigt goda skratt.

For ut till Rushmere igar och shoppade lite grand. At aven en god panini och det var skont att Kyle var ledig sa vi kunde spendera lite tid tillsammans. Har inte blivit sa mycket av det eftersom vi jobbar olika tider och jag jobbar mest hela tiden kanns det som.
Men jag ska inte klaga for jag tanker inte sluta i baren eftersom jag gillar det sa mycket!


Men men jag ska se klart pa forhaxad och sen ska jag ga och lagga mig och titta pa One Tree Hill och forhoppningsvis somna ganska snabbt eftersom jag ska upp till jobbet imorgon!

Nedrakningen har borjat till Carro kommer!
Och Amanda hur gar det for dig? :)

Over and out sweeties!

Sometimes life's a bitch!

Sitter hemma med en dunderforkylning och vill inget hellre an att vara frisk.
Vaknade upp igar med lite ont i halsen och sen blev det bara varre och varre. Trodde och hoppade att det skulle vara en 24 h grej men icket. Idag mar jag annu samre.

Sa ska ligga inne hela dagen och gora sa lite som mojligt. K lagar t.o.m mat och det ar inte ofta det hander. Hoppas det blir ngt gott! Jag ar inte sa hungrig men med lite mat i magen sa kanske jag far tillbaka lite av mina krafter. Just nu ar det jobbigt att bara halla huvudet uppe!

Jobbade i baren i lordags coh grabbarna har verkligen lyckats skramma skiten ur mig med deras prat om det dar forbaskade spoket som bor i baren.
Vagade inte ga ngnstans sjalv utan holl mig nara D eller G!

Nedrakningen har borjat till Carro kommer och jag langtar sjukt mycket! Vet inte riktigt vad vi ska hitta pa men det beror helt pa vad hon vill gora. Sa Carro ge mig forslag sa ska jag se vad jag kan hitta pa :)
T.ex om du vill aka upp till Belfast eller ngn annanstans eller bara hanga har hemma och ga och shoppa eller ngt sadant :)
Forhoppningsvis har vi flyttat nar hon kommer och slipper bo har med idioten!
Ska fa veta kanske denna veckan om de lyckats ordna allt som ska ordnas!



Saknar mitt Sverige! Och sommaren :)

Nu ska jag lagga ner det har och zappa pa TVn istallet.
Over and out

RSS 2.0