Aaaaaaaaaaaaah!

Det har driver mig till vansinne!
Om ngn har ngn ide om hur jag far texten att sluta klumpa ihop sig varje gang jag sparar den sa ar ni valkomna att hjalpa mig for jag blir gaaaaaaaaaaaaaalen!
Tack

I will always remember saturday as the day I went to work in Kyle's slippers!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade.
Ursakta forseningen men jag orkar inte ta tag i det!
Var i belfast igar och gick pa en Michael Jackson sak. Kan inte saga det var en konsert eftersom wacko jacko inte var dar (saklart) men det var ganska bra anda.
Det var som en minneskonsert eller ngt for honom sa det borjade med en massa latar fran Jackson 5 och sen blev latarna modernare och modernare!
Borjan var bra och slutet var grymt bra nar de borjade spela Billie Jean, Thriller, Bad och andra latar.
Mitten var helt vardelost for det var en tjej som sjong alla latarna, de hade iofs sagt att Michael har inspirerat jatte manga artister sasom Janet Jackson, Justin Timberlake m.m men det blev lite val mycket av den dar tjejen som mest bara sag obekvam ut pa scenen och alldeles for mycket halvnakna bakgrundsdansare som inte kunde dansa!
Men overlag sa var det bra och det var roligt att traffa Kyles jobbarkompisar!
Jobbade i mandags fran 8.00 - 01.30 ca 17 timmar senare.
Var helt dod pa tisdagen!
Men det var roligt och det har varit roligt att jobba i stallet lite nu och da. Vill som sagt inte gora det sex dagar i veckan men ca tva - tre dagar i veckan ar helt ok nu medans jag inte har ngt annat jobb.
Men jag har registrerat mig pa arbetsformedlingen har i Portadown nu sa forhoppningsvis sa far jag ett jobb efter jul!
Sitter nu och tittar pa ANTM som vanligt! Man blir helt beroende! En annan sak som jag blivit beroende av ar House! Den serien ar grymt bra!
Haha han ar sa harligt bitter och elak!
Men nu ska jag gora lite mat och stada har igen.
Ingen annan gor det ju sa jag maste val. Forstar inte hur det kan bli sa skitigt!
Det ar inget jamfort med efter helgen men med tanke pa att jag verkligen stadade hela huset ordentligt i tisdags sa borde det inte vara sahar grisigt igen.
Om alla skulle plocka upp efter sig och inte ga in med skorna efter de statt ute och rokt i regnet sa kanske det inte skulle bli sa skitigt.
Ok nog klagat nu! Hors senare ngn gang
Over and out

Kitkat senses

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.
Hander inte sa mycket roligt nu for tiden.
Var ute i Banbridge med Linnea och Julia i fredags och det var riktigt trevligt :)
Trakigt att Julia fick lov att aka hem sa tidigt men sant ar livet.
Tillbringade lordags formiddagen i stallet och det kandes valdigt bekant. Som att cykla, det sitter i ryggmargen. Men det fick mig aven att inse att jag inte saknar det livet just nu. Visst jag saknar hastarna och att rida men jag vill verkligen inte jobba i stallet sex dagar i veckan.
Jobbade igar och det var ngn minnesdag, som jag inte riktigt vet vad det handlar om, sa det var riktigt mycket folk i baren och jag hade en bra kvall.
Roligt roligt.
Minnen! Stora fina Bruno!


Men nu ar det mandag igen. Annu nagra dagar med bara mig och TVn. Hade en kompis over ikvall men han kunde bara stanna till nio sa sitter har helt sjalv som vanligt.
Ska kanske umgas med en annan kompis pa onsdag, hoppas hoppas.
Och sen pa torsdag sa kommer ju mamma och pappa! Det ska bli jatte roligt men jag maste fixa det dar med bilen innan. Men det loser sig nog.
Hoppas de kommer ha en trevlig vistelse!
Det var det. Ska fortsatta titta pa sex and the city nu och hoppas att sky fungerar resten av kvallen.
Den har redan dott tre ganger ikvall och det driver mig till vansinne! det ar inte spec svart att fixa men det tar tid och ar enerverande!
So i guess all i have to say is:
Over and out!

Sa kan det ga

Kanner ni igen den har mamma och pappa?!

Hade en riktigt bra helg i helgen!
Om man bortser fran att killen vi bor med kanske ar den elakaste och tontigaste killen som finns. Vi har inte sagt ett ord till varandra sedan i fredags.
Jag menar kom igen, han var taskig mot bade mig och Kyle och han ar faktiskt 35 ar gammal!!
Det han gjorde var verkligen droppen. Han har sma irriterat mig anda sedan han flyttade in men efter i fredags sa orkar jag inte mer.

Vill inte han prata med oss eller be om ursakt for vad han gjorde sa ar det okej men nar det var hans party i fredags och jag och Kyle fick lov att stada hela huset i sondags medan han var uppe i sitt rum och tittade pa film da fick det vara nog. Spec eftersom nar han kom ner tva sekunder efter vi var fardiga och tittar pa TV med oss (i tystnad ska tillaggas) sa far man inte ens ett tack!
Jag vet inte riktigt vad jag ska gora at saken for vi har inte rad att bo har sjalva men jag orkar inte med den dar killen mer.

Jag later verkligen som varsta surkarringen men jag tycker hela saken ar grymt tontigt.
Spec eftersom allt han behover gora ar att be om ursakt och hela saken kommer bli bra. Jag tanker verkligen inte ta det forsta steget nar jag inte gjorde ngt.
Jag undrar hur det hela gar mellan hans kompisar eftersom alla horde vad han sa och sag vad han gjorde och ingen av dem pratade med han pa hela kvallen.
Stackars liten.. Eller inte!


Men nu over till ngt annat lite roligare!
Resten av helgen var riktigt trevlig. I lordags var vi over hos Kyles faster och at god mat och pratade skit. De var alla mycket trevliga!

Sen i sondags sa jobbade jag i baren och en kille tvingade oss alla att kla ut oss sa jag kom som svenska flaggan!
Haha det var roligt! Vann inget pris dock.
Men DJn spelade jatte bra musik!

Sa nu ar det tillbaka i vardagen igen. Forsoker hitta ett jobb men jag vill vanta till de ska anstalla mer folk pa det foretaget som Kyle jobbar eftersom jag da kan jobba natt och tjanar ratt bra!

Kommer aven hem over jul en liten svang. Sa vore roligt att traffa sa mycket folk som mojligt nar jag ar hemma. Och jag vill inte hora en massa dumma ursakter! Jag kommer bara vara hemma i typ 4a dagar!
Men men ska hitta bussbiljett nu och titta pa sex and the city.


Over and out


RSS 2.0