Gladje och sorg i en salig blandning

Amanda har kommit! Och det ar sjukt roligt.
Kanns grymt bra och dagarna forgylls med skratt.

Var i Cavan idag och kom just hem med tre hastar mindre. Bobby ar nu sald och tomrummet kanns redan.
Det kommer bli konstigt i stallet i nagra dagar nu utan busBobby som livar upp stamningen med sina hyss och pahitt.
Men bade Bobby och George skotte sig bra och jag kan inte forsta hur sa manga var intresserade av George. Men Bobby var den som saldes dyrast! Yes!

Fick med oss en ny hast hem, en hingst och den ar sjukt snygg!
En overraskning vantade i stallet hemma ocksa sa istallet for att bli fyra hastar kortare sa blev vi nu bara tva. Och imorgon kommer det nya hastar och i slutet pa veckan eller borjan pa nasta sa kommer det tre nya hastar.
Puh. Jobbet ar ju iaf omvaxlande.

Ridning pa Bayboy star pa schemat imorgon och fragan ar om jag eller chefen ska rida honom. Chefen har ju sagt att han inte slanger upp oss pa hastar han inte litar pa sa han kanske rider honom imorgon. Annars lar jag fa mig en lufttur igen. Det ser jag framemot. Haha.

Sadar ja, inget vettigare har jag att skriva utom att Niklas har skaffat lagenhet sa nu ar det klart, jag blir Goteborgare nar jag kommer hem!
(Skrev jag det forra gangen, jag kanner igen det, aja skit samma. En god nyhet tals att berattas om och om igen)

Over and out.

Shit

Vad skulle det dar vara bra for? Nu tror ju chefen jag ar varldens storsta mes.
Hur svart ska det vara att saga kan istallet for vill? Eller rattare sagt kan inte istallet for vill inte? Sa fel det kan uppfattas da.

Ok jag tar det fran borjan. Vi var ivag idag och skulle hoppa med nagra hastar och vi hade med oss Bobby. Jag kande mig riktigt upprymd for att fa hoppa med honom over alla de roliga hindrena och tankte att nu ska vi visa dem. Men sa fort jag sitter upp sa kanner jag att ryggen fick sig en rejal small igar av fallet.
Varje rorelse Bobby gor far det att kannas som om ryggen ska ga av.
Visst inget konstigt med de men varfor kan jag inte bara saga till chefen da att jag inte klarar av att rida just idag. Nej jag ska tanka att den har chansen vill jag inte missa sa jag fortsatter rida en bit till. Chefen ska da fixa med Bobbys trans och Bobby blir lite radd och borjar hoppa till. Smartan ar nu outhardlig och jag ar nara tararna. Jag sager da till chefen "I don't WANNA ride him." Halla smart nar vi just skamtat som tusan med en annan kille att han kommer bocka av mig och att jag ska halla i mig och saker. Chefen tror sakert att jag ar skit radd och att det ar darfor jag vill hoppa av. Varfor kunde jag inte bara saga att jag KAN inte rida honom for det gor for ont och kanske lite smidigt forklara varfor?
Men nej jag hoppar av och da kanns det ju dumt att borja komma med en forklaring. Det skulle han ju bara uppfatta som en bortforklaring!
Sjukt less ar jag och jag gar omkring och tanker pa det har hela tiden nu. Varfor ska jag vara sa korkad?

Chefen tanker sakert inte alls som jag men anda. Skulle kants battre om jag fatt forklarat det hela. 

Men men vi far se hur det blir.
Vi far aven se hur mycket stryk ryggen klarar mer innan den kommer ga tillbaka till hur den var innan jag besokte kiropraktorn. Han sa ju att det formodligen skulle ga tillbaka till som det var eftersom mina kotor pa det stallet ar sa svaga och han varnade mig for att ramla av pa dem igen.
Nu har jag ramlat av tva ganger pa en period pa ca tva- tre veckor. Kul.

Men som sagt den som lever far se och det ska nog losa sig men jag kommer nog inte fa rida Bobby mer. Spec eftersom forsaljningen ar nasta vecka och jag sagt till chefen att jag inte vill rida honom dar.
Men chefen sa en sak till mig idag som gjorde mig glad.
Kanns bra att han litar pa mig och berattar saker och visar saker som ingen annan far se! Da blir man stolt. Haha.

Traningstavling imorgon da och vi far hoppas att Ernie inte far panik i transporten igen.
Heja Hula Hoop!

Tanker pa er alla dar hemma, spec Niklas och jag saknar er massor.
Ska bli grymt skont att komma hem om fyra manader.

Men jag har uppfyllt min drom nu och alla som tvivlade pa att jag skulle klara det, slang er i vaggen!

Over and out. 


Som skjuten ur en kanon

kom jag flygandes av hast fan. Men denna gangen hade jag vett att landa pa sidan istallet for rakt pa ryggen.
Det var premiar tur pa Bayboy och allt gar fin fint tills Gud vet vad hander och han bockar ivag. Ett bocksprang ar det enda som kravs for att jag ska fa tugga grus. Chefen hinner bara skrika sit up en gang men vid det laget var jag redan pa vag av. Landar val en sisadar tva meter fran hasten och blir sittandes.
Jag klarar mig ratt bra aven om nacken ar lite stel och armen bla men annars ar det ingen storre fara.
Det var varre med radslan nar chefen slanger upp mig pa hasten igen.
Radd som en gnu ar jag men det hela slutar lyckligt och Bayboy gor inget mer. (Kanske for att den stackars hasten ar helt dod efter att chefen lopt amock pa honom, jag har aldrig sett han sa arg forut). Nar vi gar in sa vet jag inte om jag, hasten eller chefen pustar mest. Alla ar helt slut och skakis.
Far val se nar nasta ridtur blir.

Annars gar allting annat hur bra som helst och jag blev sjukt glad nar chefen sa att jag skulle fa rida Gandalf! Gandalf ar en av hans tavlingshastar och det sotaste som finns. Far se hur det blir med det men jag blev glad iaf!

De fyra vildingarna gar hur bra som helst och det ar svart att tro att bara for nagra veckor sedan sa gick det inte ens att leda dem ut fran stallet. Nu kan man ha sadel och trans pa dem samt att man kan longera och tomkora och snart rida dem! Underbart for det betyder att vi kan skicka hem dem snart!

Men anmal mig till vilken rodeo tavling ni vill och jag kommer vinna dem allihopa!

Over and out.

Sabla mandag

Jag hatar mandagar. Denna dagen var en typisk mandag dar allt som kunde ga fel gick fel. Kallt och ruggigt har det varit ocksa. Usch.

Men det fanns tva gladjestunder uner dagen.
Den forsta kom vid frukosten nar jag sag att jag fatt brev av mormor! Jatte roligt var det aven om ogonen tarades. Ska svara sa fort jag far mojlighet.

Den andra bra saken var Bobby! Ngn som har lust att punga upp 30 000 sa jag kan kopa honom?
Jag och Line skulle rida Bobby och George tillsammans men nar chefen kommer ner i ridhuset och far se Bobby sa tycker han det ar en battre ide att Line rider sjalv forst och att vi sedan slapper los Bobby sa han far busa ordentligt. "He is fucking crazy that one huh?" Haha. Men det ar han ju.
Sa vi slapper los honom i ridhuset och varje gang han hoppar hindret som star dar sa bockar han som en idiot. Tur man inte satt pa.
Efter ett tag lugnar han ner sig och da kan jag hoppa upp. Gar verkligen hur bra som helst! Inget givk fel over huvudtaget och man kan rent se pa chefen att han ar nojd. "That went perfect!" De basta orden man kan fa hora.
Lyckan ar fullstandig nar jag sedan far rida honom in i stallet. Det ar inget vi brukar fa gora eftersom man maste rida langs vagen men jag och Bobby fick minsann! Kanns sjukt bra och imorgon ska vi till Scarva och hoppa. Ska bli sjukt roligt och jag ska inte gora chefen eller mig sjalv besviken!
Bobby ar pa G!

Sitter nu har med ont i magen och inget att gora. Ar sjukt sugen pa ngt att snaska pa men jag SKA bli nyttig!
Arm musklerna nu ar inte nadiga och det kanns sjukt bra.

Hoppas tisdagen blir battre an mandagen. Ska ga upp till mobilen nu och lasa lite sa jag inte somnar har nere. Ar sjukt trott efter all overtid vi jobbade forra veckan och inte kunde jag sova ordentligt i sondags heller. Nej da klockan atta var jag klarvaken. Suck. Min vanliga otur.

Over and out.

Thank God i'm not a gambler

For jag hade satsat alla mina pengar och kanske mitt liv pa att Hula Hoop skulle ga bast pa tavlingarna i gar men helt otippat sa gick Ernie bast!
Sa som tur ar far jag behalla mina pengar.
Fast jag anser att det beror pa hur man ser det. Visst om det nu hade varit en riktig tavling och inte bara en clear round sa hade ju Ernie vunnit over bade Sadie och Lenny men jag tycker man aven ska rakna med hur bra hastarna skotte sig.
Jag menar det var inte Sadie som fick panik i lorryn och skadade sig, det var inte Sadie som var precis livradd for allt pa framhoppningen och mest stod pa bakbenen och det var inte Sadie som skrek sa mycket sa man fick ont i oronen. Sa jag skulle pasta att Sadie skotte sig bast. Duktig tjej! Sen att hon slarvar lite och att chefen slarvar lite det ar ju sant som hander.

Men det blev en mycket lyckad dag anda och alla tre hastarna skotte sig exemplariskt for att vara deras allra forsta tavling. Mycket stolt groom ar man, spec eftersom vi hade de snyggaste hastarna med oss!

Nar vi kom hem sa var det ridning pa Bobby som gallde. Kanns grymt skont att jag far rida han helst sjalv nu.
Det var ju premiarturen pa han som naken sa det var ju lite spannande. Borjade SAKLART med att longera honom och om jag sager sahar, det var inte konstigt jag flog av haromdagen for den hasten kan bocka! Men han busade av sig under longeringen och var god som guld medan jag red. Red bara dressyr saklart och forsokte lara honom lite saker. Gick super bra och jag kanner mig grymt nojd. Men det verkar som om det ar jag som ska rida honom pa auktionen om tva veckor. Sjukt vad nervos jag ar for det!

Igar blev ju en ganska kort arbetsdag dessutom, jobbade ju BARA elva timmar. Det ar ju ingenting om man jamfor med onsdagens fjorton och en halv. Hoppas pa loneokning denna vecka men det ar nog att hoppas for mycket. Plus att jag tycker ju det ar sa roligt sa jag jobbar mer an garna overtid men det dar med att ga upp klockan sex ar ju inte riktigt min stil!

Annars flyter livet pa underbart och om en vecka kommer Amanda! Langtar!

Over and out.

Intensiv vecka

Men oj sa roligt det ar.
Var i Scarva igen i tisdags och hoppade lite och vadret var ju bara det basta. Stod dar uppe pa vagen och longerade hastar och solade mig. Sjukt mysigt var det. Alla hastarna gick super bra, spec Hula Hoop och det ar ju alltid roligt.

Igar var det auktion pa schemat och vi hade tre hastar med oss till Carvan. Heter det Carvan? Nu blev jag grymt osaker men atningen det eller Carvas eller ngt sadant. Bra minne Martina, bra minne.
Men hela dagen tillbringades alltsa pa Irland!
Arbetsdagen borjade klockan sex och vi var inte inne i mobilen foren klockan var halv nio. Snacka om att jobba overtid!
Men det var inte sa konstigt att dagen blev lang for som sagt vi hade tre hastar med oss, den ena hasten hade nummer 12 som startnummer eller vad man ska kalla det, nasta hade 48 och den tredje hade nummer 129 och vi raknade ut att det gick ungefar 20 hastar i timmen..
Men det var riktigt roligt att vara pa auktionen och Cavan, Cavan hette det! ar ett riktigt fint och stort stalle.
Auktionen gick till precis som jag trodde och det var grymt svart att hora vad auktionsforattaren sa for ngt. Tur det fanns en tavla som man kunde kolla pa. Alla vara tre hastar skotte sig bra och vi fick salt tva av dem. Den tredje blev inte sald eftersom agarna ville ha mer for honom an ngn bjod sa det sista budet var bara ett pahittad bud eftersom ingen hade hakat pa och bjudit over da. Da lag priset pa honom pa 6200 euro.
Jag kan iaf saga er att jag latt gick over 7000 steg igar. Var ar stegraknaren nar man behover den? Pa bara en timme hade jag latt gatt over 3000 steg. Och aven sprungit nagra stycken.
Man var helt slut i benen nar vi kom hem och det smakade bra med chicken and chips da.
Jag kommer vara grymt less pa chips nar jag kommer hem.

Idag bar det av till ngt stalle som heter Kernan, vilket jag ocksa tror ligger pa Irland. Det ar dar tavlingarna ar pa lordag sa vi var och tjuvtranade lite med Ernie, Sadie och Lenny. Dougal fick ocksa folja med bara for att chefen tror sa mycket pa honom. Och jag kan forsta varfor for aven om han hoppade lagst sa gick han minst lika bra som de andra och de ar ridna i minst ett ar, eller som Lenny i ca 3 manader, och hur manga GANGER ar Dougal riden? Tja det ar inte mycket over 10 ganger.

Vi har diskuterat en del om det har braket/kriget som varit pa Irland och chefen har berattat en massa historier for oss om hur det var. Vi kom aven in pa IRA och dar fanns det mycket att saga. Vi fick veta att nagra av medlemmerna i IRA akte fast och blev satta i fangelse, detta tror jag var 1981 men jag kan va fel ute. Och dar vagrade de bara fangelsekladerna och ata maten eftersom den var brittisk! Sa de svalte sig sjalva till dods i fangelset. Nar vi korde mot Kernan idag sa sag vi en stor skylt dar det stod "Remember the hunger strikers". hur sjukt ar inte det? Vi korde en bit till och efter ett tag sag vi nagot som liknade en minnesplats for dessa sjuka manniskor. Hur kan man vara stolt over manniskor som slar ihjal andra manniskor?
Det gar over mitt forstand.

Imorgon blir det grooming for hela slanten eftersom det ar tavling pa lordag.
Men nu ska jag ga in och vila magen for den gor uppror igen! Kanske ar hungrig, har ju som varit en lang dag.

Over and out.

Dessa karror

Ja det var ju verkligen kul mockning idag. Pa sju boxar korde jag ut elva skottkarror med bajs! Sjukt less pa att kora skottkarra var jag efter det. Men nar jag var klar sa var det bara att borja kora in elva skottkarror med span i boxarna. Efter det ville jag inte se en skottkarra mer!

Annars har det inte direkt hant ngt spec idag. Longerat en massa hastar har jag gjort och chefen red Dougal idag. Skont att se att han gick likadant med honom som med mig! Bra alltsa :P

Nar vi skulle mata hastarna on the top yard nu pa eftermiddagen sa sag vi att tjuren traskade runt dar uppe. Inte sa farligt med det eftersom han stod och pratade med kossorna, men nar vi skulle ga ut fran Charlies box sa kommer han travandes mot oss! Vi kastar oss in till Charlie igen och star dar och trycker till han travar ivag igen. Tjurar kan man inte lita pa! Blev att halla ett vakande oga pa honom nar vi matade de andra tva hastarna dar uppe! Men vi klarade oss ut darifran levande. Puh!

Vi ska ivag till Scarva imorgon igen men jag ska inte rida ngn hast denna gang. Ska bli kul att se vad Dougal sager om det! Sothasten.

Nu blir det kanske tarta om chefen kan behaga att komma hem igen sa vi kan aka och kopa. For nu har Line med ramlat av och da maste hon ju ocksa bjuda pa tarta!

Var inne i Newry igar och jag kopte en klanning liknande skapelse (skit snygg) i size 8!! Fatta hur stolt jag ar over det!
Sag aven National treasure 2 och den var nastan lika bra som ettan! Val vard att se iaf!

Over and out.

Duktig

Klev just upp och det forsta jag gor (efter att jag tagit mig en ipren) ar att jag gar ut och tvattar! Ser da dessutom att tvatten inte forflyttar sig sjalv fran tvattmaskinen sa jag gar och hanger lite tvatt jag tvattade igar.
Jag lovar er att jag har tvattat mer denna vecka an jag gjort pa nitton ar!
Men sa ar det nar man har sina egna saker att tvatta plus en massa hast saker. Jag tycker det ar ganska roligt att vi verkligen slanger in allt i tvattmaskinen. Allt fran tacken till gramskaft, longerlinor och benskydd. Har ar det inge tjafs om att spola av dem i vattenspiltan. Nej nej in med det i tvattmaskinen och sen 30 min senare sa ar de skinande rena.

Har insett att hastjobb ar tusen ganger battre an att ga pa gym om man vill bygga muskler. Pa bara en manad sa har jag nastan lika mycket muskler pa min armar som jag hade nar jag bade var i stallet fem dagar i veckan och tranade Goshindo tva. Helt sjuk. Sa ledsen syrran men jag kommer fortfarande att kla dig i armbrytning!

Nasta helg blir det forsta tavlingen har nere. Da ska Hoola Hoop och Breakaway ivad for forsta gangen. Chefen ar helt overtygad om att han kommer flyga av och jag hoppas verkligen det sa jag kan skratta at honom ocksa, och inte bara han at mig.

Lite tristare vader idag an det varit senaste veckan men det regnar iaf inte. Ska in och ta veckans dusch snart eftersom vi ska in till stan och shoppa och ga pa bio.

Snart kommer Amanda! bara tva veckor kvar! Kul kul!

Over and out.

Scarva

For in till Scarva igar igen och hoppade med samma hastar som sist. D.v.s jag red Bobby!
Var lite nervos att han skulle bocka som en idiot igen men han gjorde inte ett backsprang! Allt gick super bra bortsett fran att han vagrade hoppa ett av hindrena tva ganger men det ar ju sant som hander, han hade ju aldrig sett hinder som det dar forut. Men annars gick allt bra. Galoppfattningarna flot pa som sirap och han korsgalopperade inte en enda gang vilket ar rekord for denna lilla hast.

Hoola hoop gick super bra hon med och det ar verkligen kul att se en riktigt bra hast i aktion!

Annars flyter livet pa den grona on pa och vadret har varit underbart senaste dagarna!
Hoppade med Dougal idag och det gick bra. Jag larde mig ett och annat av Bobby igar for han stannade inte pa det laskiga hindret aven fast han ville!

Har pratat en massa med Amanda och det ar helt klart att hon kommer nu! Den 25 landar hon. Sa jag och chefen ska tillbringa fyra timmar i Dublin den dagen! Undrar vad vi ska hitta pa?

Men som sagt annars flyter allt pa och pa sondag ska jag och Line ga och se National treasure 2. Underbart eftersom ettan ar en av de basta filmer som gjorts. Ha inte for hoga forhoppningar nu Martina.

Nej nu ska Line fa boka sin biljett och om en halvtimme ar det ju simpson! Hoppas alla har en riktigt skon fredag och far en riktigt skon helg. Sjalv ska man ju jobba imorgon men det gor ingenting for det ar ju sa roligt!

Over and out.

Vilken j*dra small

Jag har ont i precis varenda kroppsdel jag har efter fallet igar.
Kommer sa fint mot ett litet hinder som helt plotsligt blir jatte stort, enligt hasten, som hoppar flera meter over det och gor sa jag hamnar i obalans. Hasten tycker detta ar jatte roligt och borjar bocka som en idiot. Det enda jag hor ar chefen som skriker hogre och hogre "sit up SIT UP" och ju hogre han skriker desta sakrare blir jag pa att jag ar pa vag av. Och mycket riktigt, det blir som sagt en jadra small nar jag landar i marken.
Sa nu sitter jag har med ont i ryggen, rumpan, fingrarna (jag vet men det ar dar det gor mest ont) och ar stel i hela kroppen!
Och det varsta av allt ar att det var Bobby jag flog av.

Fick veta idag att Line ska aka hem!
Kanns trakigt men man ska ju inte gora ngt man inte vill. Sa nu letar vi efter en ny kollega till mig! Hoppas det blir Amanda! Skulle vara sjukt roligt!

Nej men nu ska jag ut och kora bil. Ville bara beratta de tva speciella sakerna som hant.
Imorgon bar det av till Scarva igen for att hoppas med Bobby. Onska mig lycka till!
Over and out.

Borjar fa slut pa rubriker

Sitter har med ont i magen och skitigt har som vanligt. Det ar konstigt hur sa sjalvklara saker som att duscha bara forsvinner nar de enda man traffar hela dagarna ar hastar och en tjej som duschar lika sallan. Jag menar helgduschning ar helt ok. Varje lordag sa tvattar jag mig bakom oronen.

Igar tog vi ut de fyra galna hastarna med sadel och TRANS! Tog ner dem till ridhuset och satte inspanningstyglar pa dem. (Fasta fran bettet till sadelgjorden sa de maste kroka pa nacken.)
Gick ratt bra med de tre forsta de stegrade sig lite men accepterade ganska snabbt laget.
Sen tog vi ut the last fucker. Alltid ett aventyr om man sager sa. Han far fullkomlig panik och slanger sig bakat med all sin kraft, vilket resulterar i att han slar over och brakar ratt in i vagen med ryggen sedan sidan och sist huvudet med varldens kraft.
Inser nar han reser sig upp att stigbygeln lossnat, vilket inte ar jatte konstigt eftersom lader inte tall vilken behandling som helst. Men det som ar desto mer chockande ar stigbygeln, den ar mos! Hela stigbygeln har alltsa bojt sig. Halla, det ar rent stal! Vi kan bara konstatera att det var tur att ingen satt pa och haft foten i stigbygeln for den hade formodligen fortfarande suttit kvar dar i.
Men jag fick mig ju ett balte och det var ju tur sa jag inte har byxorna hangandes i knavecken nasta gang jag maste springa efter en stord hast.

Var ute i Newry igar och det var roligt fram till min mage blir sitt vanliga jobbiga jag. Klarar knappt av att sta upp, an mindre dansa sa vi bestammer oss for att aka hem. Underbara Line som ar sa forstaende.
 Ligger sedan hela natten och forsoker att inte tanka pa smartan i magen men det gar daligt sa jag blev inte utsovd denna helgen heller.

Folk som lamnar sina hastar har ar ju roliga, snacka om att de har pengar som gras, irlandskt gras som vi fick veta ar ganska dyrt. Om man vill kopa mark har sa kostar det 10 000 pund for en liten grasplatt knappt mer an ett hektar! Och om man vill kopa mark narmare en stad for att bygga hus sa kostar det typ 1 miljon! Sinnes sjukt!
I alla fall en del manniskor lamnar sina hastar har bara for att de vill att vi ska hoppa dem uppsutten forsta gangen. Ar man verkligen villig att betala flera tusen for det? Slang upp en oradd manniska och spara dina pengar vettja!
Men hastarna som kommer imorgon tar ju anda priset. Det ar en ettaring och en tvaaring som ska hit bara for att vi ska tvatta och styla dem innan en auktion om tio dagar! Hur sjukt ar inte det?

Forsoker an en gang ladda upp bilder men det gar trogt ska ni veta. Far se vad som hander.

Over and out.

ojojoj

Nu har det hant mycket. Vet knappt var jag ska borja.

Glomde ju beratta om helgens strapatser med chefen och dem. Jag menar hur manga ar det som varit med om att en kille ringer till en klockan halv tre pa natten och sager att ens fulla chef vill sa garna komma och traffa en?
Sa halv tre pa natten kommer chefen och tre killar till instapplandes i mobilen.
Riktigt kul var det, spec nar chefen vill bjuda pa ngt att dricka och kommer upp igen med en sjua vodka. (Jag forsokte forgaves fa en whiskey eller en baileys, jag menar de ar val anda irlandare, men han var nog radd om dem.)

I forr gar for vi till Scarva och hoppade Lenny, Bobby, George, Sadie (Hoola hoop) och Ernie i det nya ridhuset. Jag fick hoppa Bobby och han var mer an galen fran borjan, sothasten. Men det gick riktigt bra och det ska bli sjukt roligt att aka dit igen och hoppa lite storre hinder.

Jag ska aldrig mer prata om instabilt vader i Sverige for det ar ingenting jamfort med vadret har. Igar tog anda priset nar det varvades mellan sol, regn, sno och hagel! Blandat med konstant storm.
Nar jag holl pa att longera Dougal i ridhuset sa blir det mer eller mindre helt kolsvart dar inne (eftersom vi inte har lampor pa utan bara transparant plast) och sen kommer varldens small! Det borjar namligen aska som tusan och sedan kommer haglet! Jag mer eller mindre star och skriker inne i ridhuset men jag kan inte hora mig sjalv ens en gang.

Nar jag anda ar inne pa Dougal sa var han billig igar. Jag tror jag var pa vag av han minst fem ganger for han kasta sig hit och dit hela tiden och nar jag anvande spot pa honom sa bockar han sa jag skjuts ur sadeln. Jag menar det ar ratt bra kraft i en hast pa 700 kg. Men hoppning gick bra och det ar ju alltid kul.

Idag ar jag stolt over mig sjalv. Har gjort nagra riktigt bra jobb. Forst nar jag och chefen ska longera Merwyn sa blir han sadar dum som han var nar han kom. Och sag den stackars janta som kan fa ett 700 kilos muskelpaket att stanna nar han vill dra..
Men chefen star och skriker "stop him, stop him" men det ar inte det lattaste spec eftersom chefen nu star och slar pa den storda hasten. Sa efter ett tag sa sager han direkt oversatt "jag haller, du slar". Sagt och gjort, men det var inte heller det lattaste eftersom t.o.m chefen hade problem att halla honom. Sa mina lungar var slut efter att ha sprungit en femti varv runt ridhuset. Men han skarper sig sa chefen kan rida honom. Puh!

Andra bra jobben jag och Line gjort ar att vi transat Barbie och Big bitch idag! Ngt chefen trodde skulle bli svart men sa duktiga tjejer som vi ar sa klarade vi det galant.
Sen har vi aven klippt Lenny UTAN DOPING! De har fatt ngn fix ide har om att alla hastar blir knapp nar man ska klippa dem sa de dopar dem innan de ens provat vad som hander. Men vi provar och det gar hur smidigt som helst. Jag menar i Sverige skulle man ju aldrig fa for sig att dopa hastar hit och dit bara for att de ska sta still.
Sa Lenny fick inte komma till sitt "happy place".

Forskote ladda upp bilder igar men det var totalt omojligt eftersom datorn ar sa seg. JAG HATAR MODEM!
Sa jag kanske forsoker igen annars sa far ni se bilder nar jag kommer hem!

Nu ska Line fa datorn.
Over and out.


RSS 2.0