Sa nu har man provat det ocksa!

Suttit pa akuten i Portadown idag.

Innan ngn blir orolig sa var det inget allvarligt. Fick en allergisk reaktion till ngt pa jobbet idag och fick utslag over hela kroppen som sved och gjorde ont! 
Fick nagra tabletter sa det har gatt ner ganska rejalt. Skont skont annars hade det blivit svart att sova!

Gick ganska fort ocksa. Fick val sitta och vanta ngn timme eller sa och jag fick ju fara fran jobbet tidigt samt att jag kom tillbaka efter jag slutat sa nu far man betalt for overtid! YES!

Ska ga och lagga mig nu for jag har inte sovit mycket pa senaste tiden. 8 timmar pa fyra natter for att vara exakt men sa ar det nar man har karat ner sig! 

Helt otroligt vilken kansla det ar. Har inte upplevt den sen jag var 16 eller hur gammal jag nu var! Jag vet det later hemskt med tanke pa att jag haft pojkvanner mellan jag var 16 och nu men det har aldrig kants sahar. Jag tror det ar for att han och jag ar av samma skrot och korn. (Ar det sa det uttrycket gar, haha jag vet inte riktigt) 
Har aldrig haft sahar roligt med ngn i mitt liv. Vi kan sitta och skratta at absolut ingenting i flera timmar. Och den som uppskattar apelsinen och tomaten skamtet ar guld vard i mina ogon!

Tiden flyger fram nar vi umgas. Som i fredags. For hem till han efter jobbet klockan 12 pa natten och satt uppe och pratade och skrattade och gjorde egentligen ingenting och helt plotsligt sa var klockan 10 pa morgonen!! VA??? Hur hande det liksom! Jag menar 10 timmar forsvinner inte bara sadar! Det ar inte naturligt! Underbart dunderbart!

Det var bara det jag ville saga. Jag ar "one happy camper"!!

Over and out tomat!! Haha

Biggest reason

varfor jag hatar tanken pa att jag ska borja jobba dagtid pa mandag..

Ingen Paul!

Jag menar vem ska jag nu hitta pa lustiga saker med nar tiden slapar sig fram pa jobbet.
Som idag nar vi hade ett vattenkrig. Jag hade vattnet och Paul hade skolden sa ingen blev egentligen blot utom Paul som sag ut som han hade en svettig armhala!

Igar tog vi tva stolar och tva skyfflar och latsades att vi var Jack Sparrow och paddlade var vag framat pa golvet.

Forra veckan gjorde vi trollstavar och en hatt som sag precis ut som sorteringshatten i Harry Potter och sen sprang jag runt och skrek "EXPECTO PATRONUM!!!" Haha

For nagra veckor sedan byggde vi en jordbavningsvarnare och stallde upp den. Den funkade inte! Eller den kanske varnade for en jordbavning langt-borti-fjarran. Vem vet??

Man kan ha mycket roligt med lite koppar, glas och alldeles for mycket fritid pa jobbet! 

Jag menar vem ska jag nu hitta pa sadana tokigheter med pa jobbet? Det har suger! Riktigt hart!

Men men vi far val hitta pa sana har saker pa helgerna istallet. 
Idag pa rasten sa satt vi och asflabbade at vad vi satt och asflabbade at i helgen. De andra sag lite forbryllade ut och funderade pa om vi alltid beter oss pa det har viset. "Ja" blev svaret! Haha

Pa tal om helgen, jag och P tog motorcykeln ner till en liten by som heter Carlingford nere i sodern och hade riktigt, riktigt trevligt!
Massor med drinkar, skratt och trevligt folk! Inte dumt inte dumt. Har redan borjat planera nasta lilla trip och vi funderar pa att aka upp till Glasgow. Vi far se nar det blir!

Nu ska jag titta pa two and a half men. 
Bilder kommer nar jag hamtat min dator. Vill inte lagga in bilder pa den har eftersom den inte ar "min" langre!

Over and out saklart!

RSS 2.0