Neck pain and smiles


Snygg va? Han ar ganska duktig karln min

Mandag idag igen. Tur den snart ar over aven om alla dagar ar detsamma har borta. Jag vill verkligen ha ett jobb!! Men snart kanske jag far det. Verkar ju som jag klarade det dar matte testet sa jag finns ju pa deras radar iaf :)

Var ute och rojde i fredags och det ar alltid lika kul att sta pa ratt sida av baren i baren! 
Hangde med G och DJn hela kvallen och det var en billig kvall for lilla Martina. Jag och DJn hade grymt roligt ihop aven om jag inte riktigt fattade vad han snackade om nar han borjade saga att Finland ar platt. Finland ar val inte platt? 
Eller ar det? Hoppas inte for annars kommer jag se ganska dum ut.

Jobbade sedan i lordags och den kvallen var typ annu roligare. Det ar ganska lustigt men jag antar att det beror pa vilka som ar dar. G och DJ var dar samt en massa andra personer som jag kommit att tycka mycket om :)
Helgen blir inte battre an sa. 
Gav en tjej en ny jager eftersom hon spillde ut sin och det var lange sedan jag sag en person bli sa chockad och glad pa samma gang. Kanns bra att vara snall ibland.

Tappade aven ett glas pa golvet nar jag holl pa att plocka bort fran borden lite och fy vad J och vad-han-nu-heter-den-dar-roliga-killen skrattade at mig. Det var bara att skamset torka upp. Men jag kunde inte lata bli att dra pa mungiporna sjalv! Haha ett gott skratt forlanger livet och efter den har helgen sa har jag nog fatt ihop ett helt extra ar :)

Ska nog ga och sova nu sa jag inte kliver upp vid tre igen. Men lordagen tog p mina krafter spec eftersom jag inte somnade foren sju pa morgonen. Det blir lite fel i hela tidsuppfattnings konkarongen.

Over and out my friends

Just because



Jag hade kul pa varan utflykt till sjon :)

Det var allt jag ville saga. Var ett tag sedan jag bloggade nu kanns det som!

Hade en grymt kul helg med massor av skona inslag!
Aterkommer kanske om det senare om ngn ar intresserad?!

Over and out

Ett litet inlagg sahar pa helgen

I sondags var jag och K ute vid Craigavon Lakes och fotograferade lite. Hade varit battre om vi farit ut pa lordagen medan det var jatte mycket sno ute pa traden och sa men inte visste vi att det skulle smalt bort pa sondagen. Men jag jobbade ju i lordags sa det var inte sa mycket att gora.

Vi hade iaf en riktigt trevlig dag ute vid sjon aven fast vi trodde vi skulle do en gang nar vi stod ute pa isen och vi hor ett stort BRAK! Jag trodde seriost att isen skulle spricka och jag kunde se mig sjalv ramla ner i vattnet innan benen borjade fungera igen och jag kastade mig upp pa saker mark.

Sag aven en massa fina svanar riktigt nara som vi fotograferade men jag maste erkanna att jag var lite radd eftersom svanar ar sa aggressiva och latt kan bryta en arm eller ett ben pa en manniska!

Men vi overlevde och kunde sakert vandra mot bilen igen. 






Har jobbat i stallet hela veckan och eftersom Linnea varit hemma sa har jag varit dar helt sjalv och min kropp ar seriost helt dod just nu!
Men jag fick rida en hel del och det var riktigt roligt. Hoppade lite grand ocksa men det ar inget vi pratar hogt om lol!

Jag ska inte skriva sa mycket mer nu for man vet ju inte hur manga som laser men vill bara saga att jag hoppas verkligen att Carro kommer over under pask!
Skulle vara sa sjukt roligt att ni har ingen aning!


Over and out!

Wonderfull!

Jag mar sa himla mycket battre efter jag stadat fardigt.
Gjorde nastan allt igar men hade kvar golven att gora idag.

Men nu ar det gjort och jag kan inte ens beskriva hur mycket battre det kanns att vara i ett rent hus!

Nar jag kom hem sa sag inte huset sa hemskt ut som jag trodde det skulle men nar jag borjade kolla mig omkring sa sag jag vilken svinstia det var!

Gjorde disken och koksbankarna samt toan igar. Toan var det varsta. Jag menar hur hamnar det smabitar av toapapper pa golvet? Slanger man inte det I toan nar man torkar sig???
Sen om man spiller vin pa bordet sa torkar man val upp det? Man later det val inte bara suga in i traet och forstora bordet, som inte ens ar vart??

Dammsog och torkade alla golven idag och vardagsrummet var varst! Det var tassavtryck fran en katt pa hela golvet. Katten maste typ ha ramlat in genom skorstenen (stavas det sa? jag har inte den blekaste) for tassavtrycken var av sot. Sa ju mer jag forsokte torka upp det ju mer utsmetat blev det. Jag menar vad skulle katten in i eldstaden och gora? 
Och vad som gor det hela varre ar att VI INTE ENS HAR EN KATT!!!!
Jag fattar det inte?

Om man bor i sitt eget hus sa far man val stada hur mycket eller hur lite man vill men vi ar tre personer som bor har och jag vill inte bo i en svinstia/ Och for det andra sa hyr vi bara det har huset fran en privatperson sa man kan ju faktiskt visa LITE respekt. Forst och framst mot han som ager huset men sen aven mot mig och K!

En mer sjalvisk och respektlos manniska har jag aldrig traffat.
Men vad trodde jag? Jag visste att det skulle se ut sahar nar vi kom hem men jag blir anda sjukt upprord nar manniskor ar respektlosa och sjalviska.

Men nog om det. Huset ar rent och snyggt nu och jag mar bra. Jag forvantar mig inte att han kommer se att det ar stadat eller ens saga tack eller tala om for mig att jag gjort ett bra jobb. For det ar ju som sagt jag som skitar ner allting. Det ar ju alltid min skit som ligger overallt och jag gor ju inte ett bra jobb med stadningen heller.

AAAAAAAAAAAAAH!!

Haha nu racker det! Ursakta svenskan men jag skjuter bara ut alla mina tankar just nu och det kan ju bli som det blir da.

Men men top model pa TV sa jag har lite svart att koncentrera mig LoL!
Over and out

Sista julklappen

Vi fick en julklapp av FH nar vi kom hem! 

TVA DAGARS STADNING!
Tack sa mycket, precis vad jag alltid velat ha!



GRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!

RSS 2.0